Český trh digitálních agentur Případová studie Nydrle Digital - Vondráková, Tereza; Hanzlík, Jan, 1979-; Tahal, Radek, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Autorka se bude v diplomové práci zabývat popisem trhu specializovaných reklamních agentur, jejichž hlavní činností je tvorba digitálních, online a mobilních kreativních řešení. Teoretická část práce bude věnována teoretickým východiskům pro tvorbu reklamní kampaně a roli reklamních agentur v celém procesu. Významnou část práce pak bude tvořit vývoj digitálního marketingu a jeho jednotlivých nástrojů, které se aktuálně používají pro digitálně-kreativní reklamní koncepty. Autorka se také bude věnovat vývojům reklamních investic na internetu a proměně struktury marketingových rozpočtů zadavatelů. V praktické části autorka popíše světové trendy v oblasti digitálních agentur s důrazem na jejich odraz v České republice. Součástí práce bude i přehled aktivních digitálních agentur a sdružení či asociací, které se zabývají internetovou reklamou. Popsané trendy pak autorka představí na vybrané společnosti (Nydrle Digital). Zaměří se na konkrétní aktivity, které v oblasti digitálního prostředí agentura podniká. Pro zpracování praktické části povede rozhovory s tvůrci jednotlivých kampaní a popíše vybrané případové studie, které dokládají jednotlivé dílčí činnosti společnosti.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses