Vstup české firmy na zahraniční trhy (ALTA Invest, a.s.) - Jindra, Tomáš; Sedláček, Jiří, 1963-; Petříček, Václav, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce analyzuje podmínky vstupu společnosti ALTA Invest, a.s. na ruský trh a pomocí metody generalizace poskytuje českým firmám náhled jak samy mohou na zahraniční trhy proniknout. V teoretické části je pozornost věnována zmapování institucionální podpory a formám vstupu na zahraniční trhy. V praktické části je charakterizována společnost ALTA Invest, a.s., která je jednou z nejvýznamnějších českých výrobně engineeringových společností, které působí na východních trzích. Dále je provedena SWOT analýza ruského trhu.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses