Analýza konkurenceschopnosti podniku FANS, a.s. - Kodr, Jakub (2014)
Cílem bakalářské práce "Analýza konkurenceschopnosti konkrétního podniku" je identifikace konkurenční výhody na základě vnějšího a vnitřního prostředí společnosti FANS a.s. Práce se skládá z dvou částí. V teoretické části jsou vymezeny základní definice z odborné literatury a metody týkající se konkurence a konkurenceschopnosti. V praktické části jsem aplikoval analýzy PEST, Porterů model pěti, finanční situace a SWOT na společnosti FANS a.s. V poslední části byli na základě zjištěných informací, navrhnuty připomínky, které by měli upevnit konkurenční postavení podniku na trhu.