Analýza konkurenceschopnosti podniku FANS, a.s. - Kodr, Jakub; Štamfestová, Petra, 1984-; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem bakalářské práce "Analýza konkurenceschopnosti konkrétního podniku" je identifikace konkurenční výhody na základě vnějšího a vnitřního prostředí společnosti FANS a.s. Práce se skládá z dvou částí. V teoretické části jsou vymezeny základní definice z odborné literatury a metody týkající se konkurence a konkurenceschopnosti. V praktické části jsem aplikoval analýzy PEST, Porterů model pěti, finanční situace a SWOT na společnosti FANS a.s. V poslední části byli na základě zjištěných informací, navrhnuty připomínky, které by měli upevnit konkurenční postavení podniku na trhu.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses