Vývoj mobilních aplikací pro platformu Android v programovacím jazyce Java - Uchytil, Petr; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Ve své bakalářské práci popisuji základy programování aplikací pro operační systém Android. K programování je využit programovací jazyk Java. V úvodu práce je stručně popsána struktura operačního systému Android. Následuje kapitola, která se věnuje charakteristické architektuře Android aplikací. V ní jsou popsány jednotlivé komponenty, které jsou součástí takřka každé Android aplikace. Další kapitoly se zabývají vytvářením grafického uživatelského rozhraní a persistencí. Na konci každé kapitoly se snažím o porovnání s platformou Java SE. Nakonec je představena praktická aplikace.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses