Finanční analýza společnosti MADE GROUP, a.s. - Růžičková, Tereza (2014)
V mé bakalářské práci, která nese název Finanční analýza společnosti MADE GROUP, a.s., provedu finanční analýzu externího analytika, a pokusím se tak zhodnotit, jak si na tom daný podnik stojí a odhalit jeho slabé a silné stránky. V teoretické části mé práce nejprve popíši jednotlivé metodiky, které budu dále aplikovat. V závěru zhodnotím firmu dle výsledků zjištěných z absolutních a poměrových ukazatelů, sestavených bilančních pravidel a ekonomických normálů, výsledků z ukazatele EVA, bonitních a bankrotních modelů a neopomenu ani srovnání s odvětvovými daty.