Finanční analýza společnosti MADE GROUP, a.s. - Růžičková, Tereza; Čámská, Dagmar; Machek, Ondřej, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
V mé bakalářské práci, která nese název Finanční analýza společnosti MADE GROUP, a.s., provedu finanční analýzu externího analytika, a pokusím se tak zhodnotit, jak si na tom daný podnik stojí a odhalit jeho slabé a silné stránky. V teoretické části mé práce nejprve popíši jednotlivé metodiky, které budu dále aplikovat. V závěru zhodnotím firmu dle výsledků zjištěných z absolutních a poměrových ukazatelů, sestavených bilančních pravidel a ekonomických normálů, výsledků z ukazatele EVA, bonitních a bankrotních modelů a neopomenu ani srovnání s odvětvovými daty.
Vedoucí práce: Dagmar Čámská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses