Malé pražské pivovary v cestovnom ruchu - Olgyayová, Patrícia (2014)
Hlavným cieľom práce je zistiť, či majú malé pivovary vplyv na cestovný ruch Prahy, a či sa dokážu prispôsobiť potrebám svojich zákazníkov. Teoretická časť sa zaoberá všeobecne službami v cestovnom ruchu, najmä službami stravovacími a následne popisuje pivo a pivovary v Prahe. Praktická časť obsahuje analýzu piatich malých pivovarov, a potom tri z nich zrovnáva v parametroch významných pre cestovný ruch.