Malé pražské pivovary v cestovnom ruchu - Olgyayová, Patrícia; Mlejnková, Lena; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Hlavným cieľom práce je zistiť, či majú malé pivovary vplyv na cestovný ruch Prahy, a či sa dokážu prispôsobiť potrebám svojich zákazníkov. Teoretická časť sa zaoberá všeobecne službami v cestovnom ruchu, najmä službami stravovacími a následne popisuje pivo a pivovary v Prahe. Praktická časť obsahuje analýzu piatich malých pivovarov, a potom tri z nich zrovnáva v parametroch významných pre cestovný ruch.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses