Podnikatelský záměr – svatební agentura - Dvořáková, Lucie; Kešner, Martin; Hartman, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je sestavní podnikatelského plánu pro nově vznikající svatební agenturu. Tato svatební agentura se zaměřuje především na svatby na klíč v Praze a Středních Čechách. Dílčím cílem je na základě provedených analýz vyhodnotit realizovatelnost daného podnikatelského záměru. Kromě popisu podnikatelského záměru a marketingové strategie jsou v této práci k nalezení analýzy jako PEST analýza, SWOT analýza, analýza trhu a konkurence a marketingové výzkumy. Pro zhodnocení záměru jsou zde k nalezení i finanční výkazy a plány. Z analýz a výzkumů bylo zjištěno, že poptávka po svatebních agenturách bude růst. Na trhu se již teď svádí konkurenční boj a dá se předpokládat, že přibyde další konkurence. Agentura zvolila strategii nízkých cen, čímž se stala tato podnikatelská činnost nedostatečně výnosná.
Vedoucí práce: Martin Kešner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses