Možnosti využití layoutů CSS v současných prohlížečích - Mladý, Lukáš; Kosek, Jiří, 1975-; Hassman, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato práce se zabývá možnostmi a praktickým využitím CSS layoutu v moderních prohlížečích. Cílem je vysvětlit specifika jednotlivých druhů layoutů a ukázat, jak by měly být správně použity. Jednotlivé techniky jsou v textu stručně popsá- ny a následně představeny pomocí ukázkových zdrojových kódů a ilustrací. Jako nejvhodnější se pro moderní multiplatformní web jeví flex layout a grid layout, které by měly postupně nahradit plovoucí layout a tabulkový layout. V prohlíže- čích bez přímé podpory můžeme využít JavaScriptových polyfillů, které do nich funkcionalitu starší specifikace doplní.
Vedoucí práce: Jiří Kosek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses