Doprovázená kombinovaná přeprava silnice-voda v Evropě - Čížek, Martin; Rathouský, Bedřich; Kafka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce se zabývá kombinovanou přepravou silnice voda v Evropě. Teoretická část je zaměřena na kombinovanou přepravu obecně a vysvětluje zásadní pojmy spojené s touto tematikou. Dále je v ní věnován prostor silniční dopravě jako nedílné součásti systémů kombinované přepravy a část práce je zaměřena také na pracovní režim řidičů. Praktická část se věnuje porovnání dvou vybraných relací v Evropě, na kterých lze využít buď silniční dopravu, nebo doprovázenou kombinovanou přepravu silnice-voda. Důraz je při jejich porovnání kladen zejména na celkové náklady a pracovní režim řidičů.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses