JAK ZACHRÁNIT PODNIK PŘED ZÁNIKEM Aplikace principů a metod krizového managementu ve výrobních podnicích - Havlík, Ondřej (2014)
Diplomová práce se zabývá mapováním záchranného procesu ve výrobních podnicích v České republice od úvodní analýzy, přes výčet přípustných variant řešení úpadku v rámci právní úpravy až po aplikaci principů a metod krizového managementu. Výstupem práce je popis ozdravného procesu ve firmě s odkazem na konkrétní případy z praxe s návrhem struktury obecného přístupu k řešení krize.