JAK ZACHRÁNIT PODNIK PŘED ZÁNIKEM Aplikace principů a metod krizového managementu ve výrobních podnicích - Havlík, Ondřej; Kislingerová, Eva, 1950-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá mapováním záchranného procesu ve výrobních podnicích v České republice od úvodní analýzy, přes výčet přípustných variant řešení úpadku v rámci právní úpravy až po aplikaci principů a metod krizového managementu. Výstupem práce je popis ozdravného procesu ve firmě s odkazem na konkrétní případy z praxe s návrhem struktury obecného přístupu k řešení krize.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses