Grafický design mobilních a PC webových aplikací - Čapek, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem práce je zjistit, jak správně dělat grafické návrhy mobilních aplikací. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Úvod práce je věnován rozvoji mobilních aplikací, definování pojmů, se kterými dále práce pracuje, platformám mobilních zařízení a růstu trhu mobilních aplikací posledních let. Další částí práce je nazvána Mobilní aplikace, definuje termín mobilní aplikace a identifikuje rozdíly mezi nativní aplikací a mobilním webem. Závěrečná část teoretické části se zabývá pravidly pro vytváření grafického návrhu mobilní aplikace. V praktické části jsou vybrány tři aplikace, na kterých je ověřeno, zda při jejich grafickém návrhu byla dodržena všechna pravidla pro vytváření grafického návrhu mobilních aplikací, kterými se zabývá teoretická část bakalářské práce. V Případě, že tato pravidla dodržena nebyla a aplikace neodpovídá standardům mobilních aplikací, budou vytvořeny grafické návrhy na odstranění chyb, kterých se grafik při jejich návrhu dopustil. Závěrem práce bude zhodnocení jednotlivých aplikací podle metrik, která budou určena na začátku praktické práce.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses