Exportní příležitosti a rizika v zemích BRICS - Polach, David; Pavlík, Zdeněk; Kopecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Hospodářské uskupení BRICS je v dnešní době důležitým světovým hráčem v obchodu a politice. V této práci je zpracováno hospodářské uskupení BRICS jako celek a v dalších kapitolách se tato práce zabývá každým členem hospodářského uskupení BRICS (Brazílie, Ruská federace, Indie, Čína a Jihoafrická republika) zvlášť. První část je tvořena vznikem, historií, společnými cíli a budoucností BRICS. Druhá část je zaměřena na jednotlivé země. Cílem této práce je zhodnotit a zanalyzovat potenciální exportní a investiční příležitosti v zemích BRICS. Další část práce se týká analýzy rizikových faktorů, které jsou s těmito zeměmi spjaty. Popsány jsou také obchodní vztahy každého člena.
Vedoucí práce: Zdeněk Pavlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses