Komerční komunikace značky Staropramen, komparace České republiky a Ruské federace - Hlubučková, Alena (2014)
Bakalářská práce se zabývá stanovením rozdílů v základních ekonomických, demografických a sociálně-psychologických aspektech České republiky a Ruské federace a na základě zjištěných údajů zhodnocením použitých nástrojů komerčních komunikací značky Staropramen na ruském a českém trhu. Teoretickým rámcem práce je vymezení pojmů marketingové a komerční komunikace a jejich význam při budování image značky. Efektivita působení komerční komunikace značky Staropramen a postoj ruských a českých studentů vysokých škol v České republice k této značce je analyzován prostřednictvím dotazníkového šetření společně se stanovením polaritního profilu.