Institucionální podpora českého exportu - Gúth, Ondřej; Plchová, Božena, 1936-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce se zabývá základními principy fungování institucí státní podpory exportu, jejich podobou v České republice i ve světě a důvody pro jejich vznik a stálou existenci. Zkoumá také dopady jejich činnosti jak na ekonomiku domácí, tak cílovou ekonomiku podpořeného vývozu. Na analýze českého exportu ukazuje jejich důležitost pro Českou republiku.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses