Zavedení a využívání systému globalizace ve společnosti Huyndai Motor Group - Linhartová, Nikola (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současné marketingové strategie společnosti Hyundai Motor Group, uplatněním marketingových aktivit v řízení společnosti a snaží se přiblížit marketingové nástroje, která firma využívá. Kromě toho popisuje pozici firmy na českém trhu a je zde vypracována SWOT analýza a segmentace trhu. Poslední část je zaměřena části marketingového mixu a jeho uplatnění ve společnosti.