Zavedení a využívání systému globalizace ve společnosti Huyndai Motor Group - Linhartová, Nikola; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Adámek, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současné marketingové strategie společnosti Hyundai Motor Group, uplatněním marketingových aktivit v řízení společnosti a snaží se přiblížit marketingové nástroje, která firma využívá. Kromě toho popisuje pozici firmy na českém trhu a je zde vypracována SWOT analýza a segmentace trhu. Poslední část je zaměřena části marketingového mixu a jeho uplatnění ve společnosti.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses