Vývoj .NET aplikace pro EEG neuroheadset - Sedlák, Vojtěch; Brixí, Radim, 1981-; Kalina, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou neuroheadsetu Emotiv a dodávaného softwaru. Hlavním cílem je vytvoření aplikace, která dokáže zobrazit, nahrát a následně přehrát data získaná z neuroheadsetu Emotiv. Práce je psaná v jazyce C# na frameworku .NET. Práce je rozdělena do 5 částí. Úvodní část práce uvádí do problematiky výzkumu, stanovuje cíle a přínosy práce. Dále je práce členěna na teoretickou, analytickou a implementační část. V teoretické části autor představuje biologické pozadí výzkumu pro danou problematiku, z nichž autor musí vycházet. V následující analytické části autor provádí rozbor zařízení Emotiv a dodávaného softwaru. Z těchto poznatků vychází při návrhu vlastní aplikace, kterou představuje v implementační části. V poslední části práce autor shrnuje celý daný výzkum a závěry, ke kterým dospěl v daném výzkumu.
Vedoucí práce: Radim Brixí
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses