Marketingová podpora při rebrandingu vybrané společnosti - Klofáč, Filip (2014)
Hlavním cílem této bakalářské práce je představit problematiku marketingové podpory při realizaci rebrandingu na konkrétním případě. V teoretické části jsou popsány základní pojmy a směry marketingové podpory. Následuje analýza SWOT, firemní identita a image a teorie rebrandingu. Praktická část je zaměřena na vybranou společnost a její konkrétní důvody realizace rebrandingu, které vyplývají z analýzy SWOT. Následně je detailně popsána přípravná fáze a tvorba cílů. V závěru je popsána realizace těchto cílů rebrandingu a rebranding je zhodnocen.