Marketingová podpora při rebrandingu vybrané společnosti - Klofáč, Filip; Hajdíková, Taťána; Švanda, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2014)
Hlavním cílem této bakalářské práce je představit problematiku marketingové podpory při realizaci rebrandingu na konkrétním případě. V teoretické části jsou popsány základní pojmy a směry marketingové podpory. Následuje analýza SWOT, firemní identita a image a teorie rebrandingu. Praktická část je zaměřena na vybranou společnost a její konkrétní důvody realizace rebrandingu, které vyplývají z analýzy SWOT. Následně je detailně popsána přípravná fáze a tvorba cílů. V závěru je popsána realizace těchto cílů rebrandingu a rebranding je zhodnocen.
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: marketingová komunikace; obchodní značky; maloobchod; ekonomická analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; communication in marketing; brand name products; retail trade; economic analysis; bachelor's theses