Potenciál cestovního ruchu v městské části Praha – Klánovice - Krucká, Martina (2014)
Práce analyzuje městskou část Praha - Klánovice z pohledu možného rozvoje lokality jako turistické destinace. V jednotlivých kapitolách je podrobně popsána současná infrastruktura služeb v cestovním ruchu a potenciál městské části pro rozvoj v tomto ekonomickém odvětví plynoucí z výhodné geografické polohy a zajímavé historie. V poslední části je vyhodnoceno dotazníkové šetření, které mělo za cíl zjistit názor rezidentů na současnou situaci a případný rozvoj cestovního ruchu v jejich místě bydliště, jelikož i tento faktor je pro rozvoj turistické destinace velice důležitý. Na závěr práce jsou také navrženy možnosti podpory tohoto rozvoje a cílové skupiny, na které by se sledovaná městská část mohla zaměřit.