Staropramen jako návštěvnická atraktivita cestovního ruchu - Trávová, Veronika; Valentová, Jana; Fabiánková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem bakalářské práce na téma "Staropramen jako návštěvnická atraktivita cestovního ruchu" je analyzovat Návštěvnické centrum Staropramen spolu s nabízenou prohlídkou. Zároveň je prioritou zjistit spokojenost návštěvníků této atraktivity a popřípadě navrhnout možné změny pro zvýšení návštěvnosti a oblíbenosti exkurze. Práce se skládá z pěti kapitol. V první části jsou uvedeny teoretické pojmy včetně historie pivovarnictví a výroby piva. Praktická část se zaměřuje na charakteristiku společnosti Pivovary Staropramen s.r.o. a jejího návštěvnického centra, které je porovnáváno s nabídkou konkurenčních pivovarů. Důležitými pro práci jsou výsledky dotazníkového šetření. Závěrem autorka hodnotí jak potenciál atraktivity, tak i přínos pro cestovní ruch na základě získaných informací.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses