Mobilní aplikace v hotelovém průmyslu - Veselá, Jana; Vaško, Martin; Jenčková, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této práce je zmapovat oblast mobilních aplikací, které mají vztah k cestovnímu ruchu, především pak k hotelovému průmyslu. V úvodu práce je zkoumáno současné postavení mobilních technologií a m-Tourismu na trhu. Na základě vlastního průzkumu byla poté vytvořena kategorizace současných aplikací týkajících se cestovního ruchu. Díky průzkumu bylo dále možno vytvořit souhrn charakteristik, které obsahují mobilní aplikace spojované se sektorem hotelnictví. Hlavní přínos práce spočívá ve využití získaných informací k vytvoření návrhu vlastní mobilní aplikace pro řetězec Clarion Hotels v České republice. Tento návrh bude sloužit jako podklad při skutečném vývoji této aplikace.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses