Business Intelligence reportovací nástroje a jejich možnosti - Němečková, Petra; Matuštík, Ondřej; Vacek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na oblast Business Intelligence. Cílem práce je základní představení BI, analýza nových trendů, které se v této oblasti rozvíjejí a srovnání vybraných reportovacích nástrojů podle stanovených kritérií. V práci bylo dosaženo zadaných cílů seznámením s pojmem BI, jeho základními principy a obecnou architekturou. Dále jsou v práci analyzovány hlavní trendy v této oblasti. Praktická část bakalářské práce obsahuje srovnání vybraných reportovacích nástrojů a stanovení kritérií pro toto srovnání. Tato práce čtenáře obecně uvede do oblasti BI, také může sloužit jako podklad pro výběr reportovacích nástrojů.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses