Současná česká ekonomická diplomacie - Fialová, Tereza; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Dubský, Zbyněk, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce "Současná česká ekonomická diplomacie" se zaměřuje na ekonomickou diplomacii jako důležitý nástroj české zahraniční politiky. Cílem této práce je analyzovat současnou ekonomickou diplomacii České republiky a poukázat na její význam. Hypotézou práce je dokázat nebo vyvrátit hodnocení posledních let české ekonomické diplomacie jako méně úspěšné, než v prvních dvaceti letech po vzniku ČR. Hlavní část práce se zabývá obdobím Nečasovy vlády, kdy byl sice význam ekonomické diplomacie hlásán, ve skutečnosti se ale oficiálně přijaté dokumenty v praxi nerealizovaly.
Vedoucí práce: Zdeněk Matějka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses