Přímé zahraniční investice ČLR do zemí střední a východní Evropy - Vaňková, Kateřina; Hnát, Pavel, 1981-; Zapletal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce se zabývá analýzou vnějších přímých zahraničních investic Čínské lidové republiky obecně v Evropě a dále se zaměřením na region střední a východní Evropy. Práce podává přehled o hlavních determinantech, které ovlivňují rozhodnutí čínského investora a udává specifika a hlavní rysy čínských vnějších PZI. Práce také zhodnocuje atraktivitu regionu SVE z hlediska přílivu PZI.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses