Analýza investičního prostředí Jihoafrické republiky - Sůva, Lukáš (2014)
Hlavním cílem této práce je analyzovat investiční prostředí Jihoafrické republiky a určit rizika, či naopak konkurenční výhody spojené s investicemi v této zemi.