Analýza investičního prostředí Jihoafrické republiky - Sůva, Lukáš; Müller, David, 1979-; Kosmelová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Hlavním cílem této práce je analyzovat investiční prostředí Jihoafrické republiky a určit rizika, či naopak konkurenční výhody spojené s investicemi v této zemi.
Vedoucí práce: David Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses