Možnosti integrace evropského trhu s elektrickou energií region Střední Evropy - Švecová, Stanislava; Müller, David, 1979-; Nimeřická, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce se zabývá procesem integrace evropského trhu s elektrickou energií, zejména denního trhu ve střední Evropě. První část je zaměřena na popis účastníků trhu, procesu unbundligu a druhy trhů s elektřinou. Další část se věnuje projektu jednotného česko-slovensko-maďarského trhu a jeho dalšímu rozšíření o trh polský a rumunský. Nakonec je práce zakončena rozborem vybraných problémů souvisejících s integrací evropských trhů.
Vedoucí práce: David Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses