Ochrana spotřebitele ve Francii ve srovnání s ČR - Anderšová, Marie; Grmelová, Nicole, 1975-; Vavrečka, Jan, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem práce je komparace právní úpravy ochrany spotřebitele mezi Francií a Českou republikou, která navazuje na teoretický popis právní úpravy. Práce obsahuje institucionální zabezpečení ochrany spotřebitele v obou státech. Dále analyzuje judikaturu Soudního dvora Evropské unie. Výsledkem je zhodnocení rozdílů v obsahu právních předpisů.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses