Analýza a zhodnocení plnění požadavků normy ISO 9001 a návrh příručky kvality ve společnosti Prosport Praha s.r.o. - Čermáková, Alena (2014)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou společnosti Prosport Praha s.r.o. z pohledu normy ISO 9001. Smyslem této práce je porovnání současného stavu společnosti s jednotlivými požadavky normy ISO 9001. V oblastech, ve kterých společnost nesplňuje tyto požadavky, jsou navrženy možné změny k zlepšení stavu tak, aby mohla společnost dosáhnout shody s normou. Po analýze následuje vyhodnocení stupně plnění požadavků normy a návrh příručky kvality pro společnost Prosport Praha s.r.o.