Analýza a zhodnocení plnění požadavků normy ISO 9001 a návrh příručky kvality ve společnosti Prosport Praha s.r.o. - Čermáková, Alena; Plášková, Alena, 1949-; Hykš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou společnosti Prosport Praha s.r.o. z pohledu normy ISO 9001. Smyslem této práce je porovnání současného stavu společnosti s jednotlivými požadavky normy ISO 9001. V oblastech, ve kterých společnost nesplňuje tyto požadavky, jsou navrženy možné změny k zlepšení stavu tak, aby mohla společnost dosáhnout shody s normou. Po analýze následuje vyhodnocení stupně plnění požadavků normy a návrh příručky kvality pro společnost Prosport Praha s.r.o.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses