Obchodní vztahy mezi Českou republikou a Ruskou federaci - Synková, Michaela; Petříček, Václav, 1944-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce podává základní informace o České republice a Ruské federaci, popisuje historický a ekonomický vývoj obou zemí až po vznik samostatných států v počátcích 90. let 20. století a vývoj česko-ruských obchodních vztahů od konce 2. světové války až po současnost. Detailně se zaměřuje na analýzu obchodní výměny v letech 2011 do 2013. Cílem práce je poukázat na důležitost této dvoustranné spolupráce.
Vedoucí práce: Václav Petříček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses