Postavení českého automobilového dodavatelského průmyslu v mezinárodním obchodě a jeho perspektivy - Jedličková, Kristýna; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Červín, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této bakalářské práce je dokázat důležitost dodavatelského průmyslu pro Českou republiku, zvlášť co se týká zahraničního obchodu a na to, jaké jsou jeho perspektivy a příležitosti exportu v budoucnosti. V poslední kapitole jsou vývozní perspektivy tohoto odvětví uvedeny na příkladu úspěšné dodavatelské společnosti Satrema Int., a.s..
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses