Multiplatformní vývoj mobilních aplikací pomocí webových technologií - Klos, Roman; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Kolín, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem této diplomové práce je srovnání hybridních a UI frameworků pro tvorbu multiplatformní mobilní aplikace pomocí webových technologií. Teoretická část práce se věnuje problematice mobilních platforem, možnostem vývoje aplikací a detailněji se zabývá vývojem multiplatformních aplikací. V další části jsou popsány dva hybridní frameworky a pět UI frameworků, ty jsou následně vyhodnoceny a složí jako zdroj pro vytvoření mobilní aplikace, která se zabývá pylovým zpravodajstvím. Výsledkem této práce je přehled a srovnání vybraných hybridních a UI frameworků. Spolu s příkladem mobilní aplikace na jednom z vybraných frameworků.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses