Další vzdělávání učitelů ekonomických předmětů na středních školách - Blažková, Diana; Krpálková-Krelová, Katarína; Kolářová, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem této práce je analyzovat současný stav dalšího vzdělávání učitelů ekonomických předmětů na středních školách po celé České republice. První část této práce je zaměřena na teoretické poznatky z oblasti dalšího vzdělávání učitelů. Podstatou empirické části je výzkumný projekt. Metodou dotazníkového šetření se snažím zjistit současný přístup učitelů ekonomických předmětů na středních školách k dalšímu vzdělávání. V rámci tohoto šetření (návratnost dotazníku) se mi podařilo dosáhnout úspěšnosti 21%. Na základě zjištěných výsledků šetření podávám návrhy a doporučení pro pedagogickou praxi.
Vedoucí práce: Katarína Krpálková Krelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství praktického vyučování v ekonomickém vzdělávání [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses