Průvodcovské služby v památkách UNESCO na Moravě - Uherčíková, Radka; Netková, Jarmila; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá analýzou současné nabídky průvodcovských služeb v městech UNESCO na Moravě. Detailněji se zaměřuje na analýzu průvodcovských služeb v Třebíči. Hlavním cílem práce je zmapování změn v nabídce průvodcovských služeb, kdy je současný stav porovnáván se stavem v roce 2005. Pro toto srovnání je využita diplomová práce absolventky Vysoké školy ekonomické v Praze z roku 2005. Dalším cílem je srovnání nabídky průvodcovských služeb mezi městy UNESCO navzájem. V tomto srovnání je největší pozornost věnována městu Třebíč a jeho nabídce. Je zde analyzováno, jak širokou nabídku průvodcovských služeb a s jakou jazykovou vybaveností má město Třebíč ve srovnání s ostatními městy UNESCO.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses