Tvorba zájezdu podle druhu(formy) cestovního ruchu - Tomšů, Gabriela (2014)
Cílem práce bylo vytvořit netradiční zájezd v rámci příjezdového cestovního ruchu na základě poptávky zahraniční cestovní kanceláře, který obsahuje poznání především Jižní Moravy a pobytovou část s wellness programem v Priessnitzových lázních v Jeseníku. Jižní Morava je velmi atraktivní region, taktéž zmíněné lázně. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. V první jsou charakterizovány základní pojmy, ve druhé je zpracován a popsát konkrétní zájezd. Závěr shrnuje celou práci a k práci jsou přiloženy mapy, obrázky a tabulka, které doplňují danou problematiku.