Tvorba zájezdu podle druhu(formy) cestovního ruchu - Tomšů, Gabriela; Petrů, Zdenka, 1953-; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem práce bylo vytvořit netradiční zájezd v rámci příjezdového cestovního ruchu na základě poptávky zahraniční cestovní kanceláře, který obsahuje poznání především Jižní Moravy a pobytovou část s wellness programem v Priessnitzových lázních v Jeseníku. Jižní Morava je velmi atraktivní region, taktéž zmíněné lázně. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. V první jsou charakterizovány základní pojmy, ve druhé je zpracován a popsát konkrétní zájezd. Závěr shrnuje celou práci a k práci jsou přiloženy mapy, obrázky a tabulka, které doplňují danou problematiku.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses