Srovnání nabídky cestovních agentur se zaměřením na studenty - Jandová, Karolina; Petrů, Zdenka, 1953-; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení nabídky cestovních agentur zaměřených na segment studentů na území České republiky pomocí analýzy vybrané cestovní agentury a komparace její nabídky produktů pro studenty s nabídkou vybrané zahraniční cestovní agentury se stejným zaměřením. V první části jsou vymezeny pojmy důležité pro porozumění bakalářské práce. V další části práce jsou charakterizovány vybrané podniky a jejich nabídka zaměřená na vybraný segment. V závěru práce jsou nabídky obou podniků srovnány a pomocí SWOT analýzy je v závěru také zhodnocena nabídka české cestovní agentury.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses