Rakousko v nabídce čs. cestovních kanceláří - Kerlínová, Beáta (2014)
Bakalářská práce se zabývá nabídkou zájezdů do Rakouska vybraných českých cestovních kanceláří a jejich srovnáním. Teoretická část definuje základní pojmy marketingového mixu cestovní kanceláře a popisuje cestovní ruch v Rakousku. Praktická část se zabývá nabídkou zájezdů vybraných českých cestovních kanceláří a jejich srovnáním.