Rakousko v nabídce čs. cestovních kanceláří - Kerlínová, Beáta; Petrů, Zdenka, 1953-; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce se zabývá nabídkou zájezdů do Rakouska vybraných českých cestovních kanceláří a jejich srovnáním. Teoretická část definuje základní pojmy marketingového mixu cestovní kanceláře a popisuje cestovní ruch v Rakousku. Praktická část se zabývá nabídkou zájezdů vybraných českých cestovních kanceláří a jejich srovnáním.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses