Tvorba zájazdu do vybranej destinácie (Guatemala) - Libantová, Silvia; Petrů, Zdenka, 1953-; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
V súčasnosti majú turisti možnosť cestovať okrem tradičných destinácií aj do exotických krajín, ktoré boli v minulosti ťažko dostupné. Guatemala je krajinou Strednej Ameriky, ktorá ponúka veľké množstvo turisticky atraktívnych miest. Cieľom bakalárskej práce je vytvorenie poznávacieho zájazdu do Guatemaly, ktorý bude jedinečný na trhu ponuky cestovných kancelárií. Naplánovaný bude tak, aby účastníci zájazdu navštívili najkrajšie miesta krajiny, ako prírodné úkazy, tak i historické pamiatky. Účastníci zájazdu navštívia známe atrakcie Guatemaly, ale aj tie menej navštevované. V jednotlivých destináciách budú mať dostatok času na poznanie lokality a na oddych.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses