Obchodné vzťahy Českej republiky a Talianska - Šimaliaková, Bronislava; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Bokšová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cieľom bakalárskej práce je analyzovať obchodné vzťahy Českej republiky a Talianska a načrtnúť možné perspektívy budúcej obchodnej spolupráce. Cieľom je zároveň posúdiť ako sa vstupom ČR do EÚ charakter týchto vzťahov zmenil. Prvá časť práce sa zaoberá základnou ekonomickou charakteristikou Talianska a jeho aktuálnou hospodárskou situáciou. Druhá časť práce je venovaná zahraničnému obchodu ČR a Talianska a analýze ich vzájomnej obchodnej výmeny. Záverečná časť práce je zameraná na investície, investičné stimuly a podnikateľské prostredie Talianska.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses