BI nástroje MS Excel 2013 v prostředí internetového obchodu - Šleis, Jakub; Pour, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato práce se zabývá využitím self-service business intelligence nástrojů společnosti Microsoft v prostředí internetového obchodu. Primárním cílem práce je analyzovat a navrhnout metriky a aplikace v nástrojích PowerPivot a Power View, které by sloužily pro efektivní podporu řízení internetového obchodu. Metriky jsou identifikovány na základě metody balanced scorecard. Základ samotných aplikací je vytvořen na referenčním modelu MBI. Práce je uceleným materiálem, který slouží jako podklad pro majitele a správce internetových obchodů, k implementaci vlastního řešení postaveného na principech self-service business intelligence.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses