Trestní právo v České republice a v islámských zemích - Korcová, Tereza; Moravec, Tomáš, 1983-; Žák, Květoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této bakalářské práce je především prohloubit znalost českého trestního práva a představit islámské trestní právo. Práce je zaměřená zejména na trestní právo hmotné - na vývoj a prameny trestního práva, trestní odpovědnost fyzických osob, trestné činy a druhy trestů. Zásadní pro tuto práci je třetí kapitola, v níž jsou tyto dvě úpravy srovnávány a vyzdvihnuty jejich hlavní rozdílnosti.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses