Aplikace metod finanční analýzy na stravovací zařízení - Stibůrková, Michaela; Kondrashov, Alexey; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení finanční situace restaurace pomocí metod finanční analýzy. Analyzovaný podnik je z finančního hlediska zajímavý zejména tím, že po dobu monitorovaného období (roky 2008 až 2012) vykazuje záporný hospodářský výsledek, tudíž i vlastní kapitál. Nicméně, výsledky hodnocení finanční situace podniku ukazují, že se management podniku snaží o zlepšení finanční situace.
Vedoucí práce: Alexey Kondrashov
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses